Secretaresse National eHealth Living Lab

In het kort:

• Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze afdeling

• Van administratieve klussen tot het organiseren van evenementen; jij regelt het

• Met jouw proactieve houding signaleer je verbeterpunten

• Meetings bereid je voor en je notuleert tijdens vergaderingen

• Je komt te werken in een jong, dynamisch en ambitieus team

Dit betreft een parttime-functie voor 24 uur per week.
 

Wat ga je doen?
Als secretaresse bij NeLL ben je het eerste aanspreekpunt en de gatekeeper van onze afdeling. Alle binnenkomende verzoeken en correspondentie met externe partijen handel jij feilloos en zelfstandig af. Ook de planning, organisatie en coördinatie van verschillende lopende projecten en evenementen houd je in de gaten. Bij meetings haak je in het begin van het proces al aan: je plant en organiseert vergaderingen, bereidt ze voor, notuleert en zorgt voor de juiste opvolging. Daarbij stel je (media)contracten op en beheer en bewaak je die vervolgens. Je zorgt ervoor dat de juiste content wordt opgehaald zodat dit gedeeld kan worden via onze social media-kanalen en nieuwsbrieven. Tenslotte zorg je er ook voor dat de overige administratie op orde is. Kortom, een dynamische functie waar je jouw planning- en organisatietalent helemaal in kwijt kunt.

Wat vragen wij?
We zijn op zoek naar een ervaren secretaresse of office manager die stevig in zijn of haar schoenen staat. Je gaat proactief te werk en neemt je verantwoordelijkheid. Je wordt ingezet voor een grote verscheidenheid aan taken en je kunt dan ook goed het overzicht bewaren. Je gaat zelfstandig te werk, maar tegelijkertijd vind je het fijn om deel uit te maken van een jong en dynamisch team. Onze afdeling is relatief nieuw en heeft de ambitie verder door te groeien. Als secretaresse wil je dan ook graag mee in deze groei en als je verbeterpunten binnen de (werk)processen ziet kaart je die aan. We bieden je een flexibele functie en je krijg dan ook de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken. Hebben we het over jou? Dan komen we graag met je in contact!

Je werkplek
Het National eHealth Living Lab (NeLL) is een Open Science Platform met de missie om de zorg te verbeteren met digitale zorgtechnologie (eHealth). We zijn een jonge, zeer energieke organisatie (sinds maart 2018) met grotendeels jonge werknemers en een relatief horizontale organisatiestructuur. NeLL is officieel onderdeel van het LUMC.

Solliciteer!
Ben je enthousiast geworden en zie je jezelf dit helemaal doen? Solliciteer dan meteen (of in elk geval vóór 16 februari) via deze link.